Acasa Produse Despre noi Ghid pacient Contact Cos de cumparaturi
0


Magazin online de produse si dispozitive medicale
Produsele noastre pot fi achizitionate si prin CNAS
gratuit sau compensat.


PROMOČšII
Scutece/Incontinenta Adulti
Scutece Copii
Aleze-Paturici absorbante
Condom-Prezervativ Urinar
Cateter-Cateterizare Intermitenta
Cateter- Sonda Foley
Saci colectori Urina
Bandeleta-Banda pentru incontinenta
Fotolii- Scaun Rulant
Saltea antiescara
Stoma- Colostoma, Ileostoma, Urostoma
Ingrijire Stoma
Cum cumpar?
Produsele pot fi comandate de pe site, cat si prin telefon. Consiliere gratuita in alegerea produselor care vi se potrivesc cel mai bine.

Cand primesc comanda?
Livrarea produselor se face intre 1 si 4 zile in cazul curierului rapid si in 4-7 zile in cazul Posta Romana, in cazul in care produsele sunt pe stoc.

In cazul in care produsele nu sunt pe stoc, livrarea produsului poate dura intre 8 si 60 zile.

Confirmarea plasarii comenzii
In cazul in care ati comandat produse de pe site-ul www.magazinuldescutece.ro, dupa finalizarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare.
Pentru orice comanda trimisa de Luni - Vineri intre 9:00 si 14:00, veti primi confirmarea in maxim 3 ore de la primirea comenzii.

Comenzile primite dupa orele 14:00 vor primi confirmare a doua zi lucratoare.Daca produsul nu se afla in stoc, clientul va fi contactat telephonic sau prin e-mail si i se transmite data la care i se poate aduce produsul.

Din acest moment, comanda ajunge la destinatie in termen de 1-4 zile prin curierat, in functie de orasul in care va aflati. Comenzile primite in week-end si in timpul sarbatorilor legale vor fi prelucrate in primele 3 ore ale urmatoarei zile lucratoare.

Cat costa livrarea?
Livrarea se face prin firma de curierat rapid si este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 200 RON(TVA inclus), oriunde in tara.
Pentru comenzile de valoare mai mica de 200 RON(TVA inclus), costul livrarii este de 20 Lei (TVA inclus), si este inclus pe factura. Costul este valabil pentru toate orasele - exceptie Bucuresti si Ilfov.
Pentru Bucuresti si Ilfov comenzile de peste 150 RON(TVA inclus) sunt GRATUITE.