Acasa Produse Despre noi Ghid pacient Contact Cos de cumparaturi
0


Magazin online de produse si dispozitive medicale
Produsele noastre pot fi achiziționate și prin
Casa Naționala de Asigurări de Sănătate
DISPOZITIVE MEDICALE COMPENSATE.


Pansamente
Scutece Adulti
Scutece Copii
Aleze/Paturici absorbante
Materiale de protectie
Îngrijirea: Plăgilor, Rănilor.
Îngrijirea Stomelor
Îngrijirea Escarelor
Îngrijirea Arsurilor
Catetere, sonde foley, condom urinar
Saci pentru: Colostoma, ileostoma, urostoma

Dedicati ingrijirii
www.magazinuldescutece.ro a fost format in 2016, cand fondatorii sai se luptau sa gaseasca ajutor si raspunsuri, pentru persoanele care se ingrijesc de proprii lor parinti si copii.

Observand lipsa unei resurse pentru persoanele care ii ingrijesc pe proprii parinti si pe proprii copii, fondatorii magazinuldescutece.ro s-au hotarat in a ajuta pe altii prin reunirea celor mai bune servicii, informatii, suport si produse intr-un singur loc, pe internet.

Dorim sa oferim produse si solutii de recuperare medicala, la domiciliu cu specialisti in functie de posibilitatile si disponibilitatile pacientilor nostri, pentru a usura accesul la o recuperare cat mai sigura, confortabila si rapida.

Cunostintele noastre, experienta in industrie si pasiunea in a ne ajuta clientii nostri, economisiti timp si bani, ghidandu-va la produsele noastre de prima data.

Discret, livrare la domiciliu si transport rapid. Folosim transportatori siguri, pentru a asigura un pachet care poate fi urmarit de la sursa la usa si livrat in ambalaje (cutie neteda) discrete pentru a proteja intimitatea.

95% din comenzile noastre merg de la click la usa in una pana la patru zile lucratoare !

Pe www.magazinuldescutece.ro poti comanda produse pentru incontinenta la acelasi pret ca in supermarket/hipermarket fara sa fie nevoie sa te deplasezi si sa cari pachete voluminoase.

Asta pentru ca noi livram coletul direct acasa, impachetat intr-un ambalaj discret.
Pentru serviciu de Abonament Auto-Ship sau Program de Recuperare; trimiteti e-mail sau sunati la telefonul din contacte si vorbiti cu unul dintre expertii nostri dedicati de Customer Care pentru stabilirea abonamentului.