Acasa Produse Despre noi Ghid pacient Contact Cos de cumparaturi
0


Magazin online de produse si dispozitive medicale
Produsele noastre pot fi achizitionate si prin CNAS
gratuit sau compensat.


Pansamente
Scutece Adulti
Scutece Copii
Aleze/Paturici absorbante
Materiale de protectie
Îngrijirea: Plăgilor, Rănilor.
Îngrijirea Stomelor
Îngrijirea Escarelor
Îngrijirea Arsurilor
Catetere, sonde foley, condom urinar
Saci pentru: Colostoma, ileostoma, urostoma
POLITICA DE RETUR PRODUSE

Cheltuielile de returnare trebuie suportate de catre client conform OG nr 34/2014.

Coletul va fi trimis la adresa din pagina de contact RETUR PRODUSE.

Clientul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris (e-mail) comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform OG nr 34/2014, Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008.

Produsele pot fi returnate numai in termen de 14 zile calendaristice de la data anuntarii retragerii.

Returnarea produselor se realizeaza in conformitate cu legislatia in domeniu, conform ANPC .

Legislatia in vigoare se aplica numai persoanelor fizice O.G. nr. 34/2014, care in termen de 14 zile calendaristice pot denunta unilateral contractul de cumparare la distanta pentru produsele trimise prin curier.

Cheltuielile de returnare trebuie suportate de catre client conform OG nr 34/2014.

Clientul persoana fizica nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs in conditiile O.G. 34/2014.

Conform O.G. nr. 34/2014 art. 2 alin. 4 c)contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor (ex. motive igienice), NU POT FI RETURNATE sau care se pot degrada ori deteriora rapid; ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produselor personalizate, sau care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Conform ARTICOLUL 16.

Exceptari de la dreptul de retragere se mentioneaza:

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator; Aici se incadreaza produsele care au fost deja utilizate (fapt constatat prin desigilare de catre client) si care in urma unei singure utilizari devin inutilizabile pentru alte persoane, datorita caracterului lor netransmisibil si personal de exemplu: scutece, pungi de colostomie/urostomie/ileostomie,pansamente, recipiente si pungi de stocare, accesoriile si tot ce ce intra in contact cu fluide ale corpului, etc. Aceste produse NU POT FI RETURNATE.Clientul are obligatia de a contacta www.magazinuldescutece.ro pentru a stabili modalitatea de returnare a produselor.

Rambursarea contravalorii produsului se va face conform legii OG nr 34/2014 in 14 zile de la data denuntarii contractului, dupa verificarea produsului, prin mandat postal sau transfer bancar, dupa receptionarea produsului returnat si constatarea de catre SOCIETATEA COMERCIALA ca acesta nu a suferit deteriorari si este in ambalajul original, conform legislatiei in vigoare.

Clientii care au beneficiat de transport gratuit si negratuit trebuie sa suporte taxele de returnare. Coletul va fi trimis la adresa din pagina de contact (RETUR PRODUSE).

Produsele returnate trebuie sa fie noi, fara sa fi fost folosite sau consumate, in stare perfecta si in AMBALAJUL ORIGINAL al producatorului nedeteriorat, iar in cazul produselor sigilate, acestea sa fie nedesfacute si consumate de exemplu: detergenti, cosmetice, cereale, lapte, etc.

La retur obligatoriu se ataseaza factura si certificatul original de garantie al produsului. Coletele ce nu corespund din punct de vedere al impachetarii vor fi refuzate. La destinatie coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

SOCIETATEA NOASTRA poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj, cu piese lipsa, etc. pentru readucerea produselor la starea initiala conform OG nr 34/2014. Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Clientii nu pot denunta unilateral contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid conform O.G. nr. 34/2014.