Acasa Produse Despre noi Ghid pacient Contact Cos de cumparaturi
0


Magazin online de produse si dispozitive medicale
Produsele noastre pot fi achizitionate si prin CNAS
gratuit sau compensat.


Pansamente
Scutece Adulti
Scutece Copii
Aleze/Paturici absorbante
Materiale de protectie
Îngrijirea: Plăgilor, Rănilor.
Îngrijirea Stomelor
Îngrijirea Escarelor
Îngrijirea Arsurilor
Catetere, sonde foley, condom urinar
Saci pentru: Colostoma, ileostoma, urostoma
TERMENI ȘI CONDIȚII

Acest site este creat exclusiv în scopuri de informare și nu își propune să ofere diagnostic, tratament sau profilaxie pentru nici o boală. Site-ul nu este un înlocuitor al serviciilor medicale profesioniste oferite de specialiști.

Dacă aveți sau suspectați probleme medicale, vă recomandăm în primul rând să consultați un medic.

Site-ul nu se substituie consultației și prescripțiilor medicale.

Pozele produselor din site sunt cu titlu de prezentare. Materialele informative și pozele de prezentare pot fi folosite doar cu acordul scris al SOCIETATII COMERCIALE.

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Serviciile noastre sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse aici. Folosirea serviciilor presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii.

Termenii și condițiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către furnizor, fără notificarea prealabilă a utilizatorului.

Utilizatorul va avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. In cazul în care nu este de acord cu condițiile impuse, trebuie să înceteze folosirea serviciilor.

OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoană să atunci când aceste informații i se cer. In cazul în care SOCIETATEA COMERCIALA are motive să suspecteze că aceste informații nu sunt reale, își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le oferă.

Restricționarea accesului poate însemna ștergerea tuturor informațiilor pe care le conține, ștergerea opțiunilor definite și interzicerea accesului.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic
(e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau telefonic a notificarii de expediere a Comenzii.