Acasa Produse Despre noi Ghid pacient Contact Cos de cumparaturi
0
Magazin online de produse si dispozitive medicale
Produsele noastre pot fi achiziționate și prin
Casa Naționala de Asigurări de Sănătate
DISPOZITIVE MEDICALE COMPENSATE.


Pansamente
Scutece Adulti
Scutece Copii
Aleze/Paturici absorbante
Materiale de protectie
Îngrijirea: Plăgilor, Rănilor.
Îngrijirea Stomelor
Îngrijirea Escarelor
Îngrijirea Arsurilor
Catetere, sonde foley, condom urinar
Saci pentru: Colostoma, ileostoma, urostoma

Tena Slip Plus M

Produs recomandat pentru persoanele imobilizate la pat.TENA Slip Plus cu tehnologia ConfioAir este un scutec complet respirabil, testat dermatologic, care protejează sănătatea pielii. Nucleul cu acţiune rapidă al produsului pentru incontinenţă îi asigură persoanei dragi o protecţie ridicată împotriva scurgerilor nedorite. Materialul cu aspect textil este foarte delicat, iar sistemul de fixare multiplă garantează un confort sporit. Tehnologia ConfioAir permite pielii să respire. Noile laterale respirabile ale scutecului, cu aspect de ţesătură precum şi stratul exterior menţin pielea uscată pentru un maxim de confort şi o piele mai sănătoasă. Testat dermatologic. Toate materialele folosite în acest produs pentru incontinenţă sunt testate dermatologic pentru a proteja sănătatea pielii. Material cu aspect textil pentru un confort delicat. Noile laterale cu aspect de ţesătură cât şi stratul exterior sunt delicate cu pielea şi oferă un confort sporit. Tehnologia de neutralizare a mirosului reduce efectul mirosului neplăcut de amoniac
Tehnologia de neutralizare a mirosului reduce efectul neplăcut al mirosului de amoniac, oferind persoanei dragi o senzaţie de prospeţime şi demnitate. Indicatorul de umezeală vă avertizează când trebuie schimbat produsul. Nu este nevoie să desfaceţi scutecul TENA Slip pentru a afla dacă acesta trebuie schimbat. Indicatorul de umezeală prevăzut la exteriorul produsului, de culoare galbenă iniţial, devine albastru atunci când este necesară înlocuirea. Trebuie doar să urmăriţi indicatorul de umezeală TENA Slip pentru a şti când sa inlocuiţi produsul cu unul nou. Elastice curbate pentru picioare care asigură o fixare optimă pe corp. Elasticele curbate pentru picioare şi cureaua pentru talie elastică asigură confortul persoanei dragi şi protecţia împotriva scurgerilor nedorite.
Identificare rapidă şi uşoară. Nivelul de absorbţie al scutecului pentru incontinenţă este codat cu culori iar mărimea este imprimată clar pe produs şi pe ambalaj, pentru o identificare uşoară.


Pret: 0 RON


 Specificatii:
Brand  Tena
Marime  73-122 cm
Cantitate/Pachet  30Buc
Material  Mixt
Utilizare  Noapte/zi


Adauga in cos

 

 

Produse similare

Tena Slip Plus M